Teljesült egy álom! :)

 SódekorMiért is született meg a Sódekor sókuckó?


Nagycsaládosként, számos közösségbe beszoktatós betegségen átesve próbáltunk alternatív gyógymódokat keresni, hogy gyermekeink gyógyszermentes gyógyulását segítve jussunk túl a nehéz időszakokon.
A sóbarlangról mint lehetőségről már sokat hallottunk, s miután kipróbáltuk, tapasztaltuk, hogy családunk minden tagjára nagyon jó hatással van testileg és lelkileg egyaránt. Miután a környezetünkben is többször megfogalmazódott az igény egy sóbarlang kialakítására, 2014 tavaszán elhatároztuk hogy belevágunk, és alkotunk valami különlegeset. Szerettünk volna olyan sókuckót kialakítani, ahova ha belépünk, egy olyan kellemes hangulattal találkozzunk, ami nem a szokványos sóbarlang érzését kelti, hanem egy kicsit több, egy kicsit más.
Így eddig egyedülálló sódekorációkkal díszítettük a mi kis sókuckónkat. Szeretnénk megosztani ezt minél szélesebb körben, szeretnénk ha Ti is kellemes hangulatban tölthetnétek el pár órát azokkal, akik a legfontosabbak számotokra. Hozzátok el gyerekeiteket, családotokat és élvezzétek együtt a meghitt pihenés örömét, a játszva gyógyulás varázsát. Mi mindent biztosítunk ehhez: a jó hangulatot, a kényelmet, a lágy zenét és a rengeteg játékot.
A Sódekor sókuckó egy varázslatos hely, ahol minden korosztály jól érezheti magát, és a lelki feltöltődés mellett a különböző betegségeire is gyógyírt találhat. Erről bővebben itt olvashatsz.
Ez egy kiváló és egyedülálló lehetőség a XV. kerületben a gyógyulni és pihenni vágyóknak, hogy barátságos környezetben töltsenek el egy kellemes órát.
Több generációs családként ügyeltünk arra, hogy úgy alakítsuk ki a sószobát, hogy mindenki jól érezze magát, a kisgyerekes családoktól a fiatalokon keresztül egészen a dédszülőkig.
Szeretettel várunk benneteket, egy kis kikapcsolódásra.Üdvözlettel:
Sódekor